NAMA – NAMA PELIK DALAM DUNIA . SERIUS PELIK DAN LAWAK (^_^)

Kali ini pendekar ingin kongsi info mengenai nama-nama pelik yang ada di dunia…Malaysia mahupun dunia lain…keh keh keh…

 

trex posted at 24-3-2007 19:54

Dialog (First day of school)
Para Pelajar=Selamat petang cikgu
Cikgu = Saya ada nama,nama saya Puan Miskin ,Puan Fakir Miskin
Para Pelajar=Ketawa:lol:
Pn Miskin is Jehan miskin mum…..hehehhe

dilna posted at 27-3-2007 16:22

bukan niat nak memperlekehkan..cuma berkongsi sesama kita

adala kenalan saya ni..mungkin ada istimewa di mata mereka yg kita tak tahu kan…

Tumpang b. Tompil
Nat Imas bt Sobori
Membunga bt Jusoh
Abkari Bin Rizki
Mohd Dom Bin zubri

darlingangel posted at 30-3-2007 03:28

Reply #21 heart_princess’s post
orang kat umah aku.. bin kaparawi… hehehe

darlingangel posted at 30-3-2007 03:34

ader kawan aku nor sinar suriya binti yahya… aku penah sound dia heheh.. napa mak ko tak sambung je sket lagi nama ko jadik nor sinar suriya memancar-mancar hehehehe

millennium girl posted at 30-3-2007 09:16
idak le lawak sgt.. tp bleh aa

opismate lama aku : Sa Pei Ni
kalo buang i tu jd la sape ni..

ting posted at 30-3-2007 17:26

Aku pelik nama bapa juara lawak Astro…Yusri bin Edoo…

cupcakes posted at 30-3-2007 19:38
Tapi ternampak surat org..namanye Mohd Faraj bin …….

shalalat posted at 2-4-2007 06:45

[quote]Originally posted by [i]Cakkkk….aaaa[/i] at 3-12-2005 10:04 AM

Emmm….tu pun kalau dia pegi sekolah….:P

sebanarnya org dulu2 tak baper pandai mengeja dan pegawai polis/pendaftar pun 2×5…..

itulah sebabnya ejaan main ikut sedap…dan nak tuka … [/quote]

cam makcik aku, punyer laa plan baik punyer nak boh name sarimah

sekali arwah atok gi lapor nama.. luper lakk
“apa namenye pakcik”
“alaaaa, aper tuh mah.. mahh.. alaaaa… wamahh~~ camtuh la bunyi dia”
“okeh2.. wamah” terus dapat nama wamah hah.. aishhh

shalalat posted at 2-4-2007 07:04

[quote]Originally posted by [i]Leha.[/i] at 31-7-2006 11:52 PM
bapak aku punya kawan… Pungut binti Buang
pernah sekali aku terbaca I/C orang… Diana binti Pisang

Leha, Gadis Klasik [/quote]

pungut nih same cam nama makcik aku weh.. kesahnyer die nih anak pungut.. nama betol die manisah.. tapi sampai sekarang sumer panggil die pungut.. da biase kot.. ktorang kadang2 cube tukar manisah.. tak boleh plak..

paling benci orang nama rindu ker kasih ker pelangi ker.. pastuh bile tanye nama sape? “rindu :$ ” samel buat muke cam nama tuh cun sangat.. :L

abby_R posted at 6-4-2007 06:17

[quote]Originally posted by [i]cupcakes[/i] at 30-3-2007 19:38
Tapi ternampak surat org..namanye Mohd Faraj bin ……. [/quote]
aku pon penah terbaca dlm forum neh gak..nama arab tuh faraj….ahli sukan…;P

bubpallo posted at 6-4-2007 08:51

[quote]Originally posted by [i]abby_R[/i] at 6-4-2007 06:17 AM

aku pon penah terbaca dlm forum neh gak..nama arab tuh faraj….ahli sukan…;P [/quote]

Batang berjuntai……:lol: :lol: byk negro ker tmpat tu?…huhuhuuhu;P ;P

damiqula posted at 6-4-2007 16:09

Reply #504 darlingangel’s post

ok lagi sinar suria dr suria harmoni,budak yg gaduh ngn aku mase skolah rendah dulu.

sbb aku ejek name die;P
piot posted at 7-4-2007 12:23

ada sorang kakak senior aku dulu jauharatuddini….
blh buat ayat…jauh arah tu…..dini…:lol: :lol:
mah76 posted at 7-4-2007 18:34

Saya pernah kenal member Vokey Setapak..92/93 nam dia mmg unik..Panot bin Jamil tp dia nak org kenal dia Punk not Death…;P ada sorang lg nama dia Ahmad Shopan…tp perangai…:mad: klu kat melaka nama sedara memang pelik2 klu Jumaat ker Sabtu tu biasa la..Busu saya nam dia Osman bin Tandang
Milo_Ice posted at 7-4-2007 22:54

Dulu aku pernah dengar jururawat kat Hospital Besar memanggil nama pesakit yang bernama [b] Lee Kong Kiat[/b].

Ramai orang yang tak tahan gelak. :lol:
mah76 posted at 9-4-2007 13:15

Ada lg nama member lama Haslila binti Kutip…nama mak sy pun unik gak…tp x per lah..:loveliness:
kuchenta_81 posted at 11-4-2007 19:18

haah ler.. memang lawak la thread nih..

kat kg aku, nenek sbelah umah nama dia SAWI. nama bapaknya aku tak tau plak..
pastu, sorang lagi nama dia HALUS bin KECHIK.. yg ni nenek sedara aku..mmg kecik comel je nenek nih..

yang ni mak bidan kat kg aku, TEMENOT binti SUDIN.. pastu, ada atuk ni nama dia, SABTU bin LANJUT.

pastu aku ada kenalan, MOHAMED JOSE INDRA MEGA PUTRA BIN… bekas student UIA, pandai budak nih.. lawyer kut skang..

kt pekan aku plak, ada kedai cina, TAI KO CHENG.. buruk je kedai tuh.. tak tau la busuk ke idak..:lol:
nanti kalu aku ingat, aku tambah lagi..
thamrong posted at 11-4-2007 22:49

Muar ni banyak nama Jawa yang pelik-pelik. Hinggakan aku jauh di rantau orang nama2 tu maseh terpahat lagi dalam kepalaku.
Tugiman Bin Kaliwon
Kaliwon Bin Skrew:):)
putra_bengal posted at 12-4-2007 07:01

aku penah dengar nama gaylord focker.. hehehehehe
powercool posted at 13-4-2007 10:59

nama student aku.. FARDHUILAHI.. korang rasa x menyalahi hukum ke nama ni.
eima80 posted at 13-4-2007 14:18

Reply #509 shalalat’s post

nama pakcik eima pun pungut gak….:lol:
sbb. dulu pakcik ni anak angkat nenek ngan atok….
mziskandar posted at 14-4-2007 01:35

member skolah rendah aku namanya “khoo teck jin”. kat mana la dia skarang…
mah76 posted at 14-4-2007 17:54

kat umah ada gak jiran nama KESOT, KESIT, TUKIYO (sy panggil TOKYO).

Member kelas dulu nam dia Sukma Murni Raden..x tau la apa yg murni tp dlm kelas tido jer keja nyer…sekarang pramugari..apa khabar la noni, lama x jumpa:loveliness:
gosipgirl posted at 16-4-2007 16:13

cikita dini aulia

generasi2 posted at 18-4-2007 17:31

Putera Ahmad Merrah

generasi2 posted at 18-4-2007 17:33

Amani Bella Kesuma

kEk_KeL@d| posted at 19-4-2007 11:04

naik balik ek thread ni.. ehehe..
ada sekali aku baca dlm ni tetibe terjumpa nama kawan aku terkejut dia camna org bleh taruk nama dia dlm ni.. hehehe

aku pon ada gak nama yg aku rasa unik sket.
ni sedare jauh aku, arwah pakcik aku ni cikgu sastera. nama anak2 dia

Rojas (dr rohani jasmani)
Gabran (dr gagah berani)
Madui ( dr madu dunia)

sekali dengar cam kelakar tapi org sastera ni kan, mcm kalo kite terjemah nama arab pon mcm ni jugak makna dia

pastu kawan atas kawan, lahir kat cardiff bulan syawal – nor kadifa syawalina – tak sure betul ke tak eja

generasi2 posted at 19-4-2007 14:18

customer aku nama MASAM

cupcakes posted at 20-4-2007 08:33

Nama arwah tok aku, Mat Kilau..Mak aku selalu tersipu2 malu kalau pergi bank ker atau berurusan kat kaunter sebab sure
staff2 tu tanya soalan2 mcm ada bersedara atau berketurunan dgn mat kilau pahlawan tu kerr??

[[i] Last edited by cupcakes at 20-4-2007 08:34 AM [/i]]

kuchenta_81 posted at 20-4-2007 15:56

PUTIH ROSNAH..

tapi orangnya idak le putih pun.. hehehe..
ni, budak keje Maybank. kenai pasai apply credit card.. hahaa..

ice98 posted at 21-4-2007 13:06

penah gak mmber old skool dulu nama dia
BARULBAZLINO
adik dia nama
NURLIBALIBA
aku tak ingat dah name ayah dia ape…

ice98 posted at 21-4-2007 13:08

satu lagi name tok mmber aku jgk.. TENGKU BOT

nuha posted at 22-4-2007 01:02

Ribut binti Petir

kecian selalu kena ejek budak nie

*********

sumber : cari forum

Carian Lain :

  • nama lawak (91)
  • nama kelakar (65)
  • nama lawak malaysia (51)
  • nama nama pelik (48)
  • nama nama kelakar (42)
  • nama pelik di malaysia (30)
  • nama2 pelik (28)
  • nama nama pelik di malaysia (28)
  • nama yang kelakar (25)
  • name pelik (22)

Comments

  1. says

    assalamualaikum pendekar berkuda.. :p

    haha.. mmg ramai org name pelik2 nie.. mase cik rimau skolah dulu pon, cik rimau ade sorg kwn ni.. sllu kne ejek dgn member time gado sebab name mak die sawi.. sian die.. ade gak org kg name Utoh.. kwn2 skmpung jahat g tukar name tu.. dorg tambah huruf B kat depannye.. dah jadi mcm mencarut je bunyinye.. :p

  2. says

    haha… unik giler..
    paling pelik penah dengar, PERMATA MULIA BAGHDAD.

    adik kpd schoolmate.. nme die pulak, RUBI SHAZ’AUNI. dgr cter nme adik beradik die mmg sume pelik2..

  3. Anonymous says

    ROGOL BIN LAMPAU, KARANI BIN PENGAWAI, JOSEPH JUBOR, KAWOS… NAMA2 PELIK DI TEMPAT AKU.ADA YG BOLEH CHALLANGE???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge