Ke Mana Hilang Entri Aku?

Aku buat entri vitamin shaklee ini bila akma omar buat contest seo vitamin shaklee bagus untuk kesihatan. satu masa dia duduk kat first page. untuk satu jangkamasa yang lama. then aku ubah dia punya apa entah. terus hanyut ke page 2. gila. aku dah pelik dan hairan. kesilapan apa aku dah buat dengan entri nih? […]

ARTIKEL

Kalut Pulak.

Sejak join buat duit dengan affiliate, aku rasa aku dah jadi kalut dengan apa yang aku nak. Kalut. Ya, kerana aku begitu kemaruk sangat nak dapatkan first income dengan affiliate, sampai aku hamburkan semuanya kat blog aku, sampai aku lupa banyak benda yang sebelum ini aku pegang rapat2 dengan blog aku. Dua event aku pergi, […]

prof hariz

Tergempar! Pemuda Ini Menjana RM50 Ribu Dengan Promote Link Sahaja !

Ini bukan penipuan. Tetapi kenyataan ! Dengan menggunakan Kitab Pink Super AjaibĀ ini, Pemuda ini telah berjaya menjana pendapatan sehingga RM50,000 (baca : Lima Puluh Ribu Ringgit Sahaja). Pendapatan ini diperolehi dalam masa 6 bulan. Beliau merupakan seorang pemuda biasa dan juga seorang blogger yang menjadikan blognya sebagai salah satu daripada cara untuk menambahkan pendapatan. Usianya […]

More Posts from this Category

BLOGGER & BLOG

Ke Mana Hilang Entri Aku?

Aku buat entri vitamin shaklee ini bila akma omar buat contest seo vitamin shaklee bagus untuk kesihatan. satu masa dia duduk kat first page. untuk satu jangkamasa yang lama. then aku ubah dia punya apa entah. terus hanyut ke page 2. gila. aku dah pelik dan hairan. kesilapan apa aku dah buat dengan entri nih? […]

seminar

Suka Suki di Seminar Buat Duit Dengan Affiliate

Seminar Buat Duit Dengan Affiliate. Aku tak tahu nak tulis macam mana. Kosong sebenarnya. Jadi sebahagian daripada team denaihati network walaupun sekejap bagi aku adalah satu peluang yang aku takkan lepas. Penat pun penatlah tapi memang pengalaman yang sangat berbaloi. Seminar buat duit dengan affiliate adalah satu penglibatan aku dengan denaihati network. banyak pengalaman yang […]

More Posts from this Category

akta hasutan kekal

Akta Hasutan 1948 Kekal

Akta Hasutan 1948 Kekal. Dalam ucapannya di Perhimpunan Agung UMNO 2014 sehari lepas, Datuk Seri Najib Tun Razak mengumumkan bahawa Akta Hasutan 1948 dikekalkan dengan diperkukuhkan melalui penambahan pindaan. Satu tindakan yang sangat di puji kerana itulah yang dimahukan oleh kelompok majoriti rakyat apabila melihat kepada banyaknya aktiviti2 yang menyentuh sensitiviti agama dan perkauman tidak […]

Presiden indonesia arah karamkan bot dan kapal

Jokowi : “Karamkan Sahaja Kapal Mereka.”

Heboh di alam maya mengenai berita yang dikeluarkan oleh pihak berwajib dari indonesia oleh presidennya sendiri yang baru dilantik, Joko Widodo atau Jokowi yang memerintahkan agar kapal-kapal dan bot yang melepasi batas sempadan perairan negara Indonesia ditenggelamkan dan dikaramkan sahaja. Satu tindakan tanpa guna otak oleh seorang pemerintah sebuah negara sebesar indonesia tanpa mengkaji atau […]

IMG_214996904821479[1]

Gambar Pemandu Lelaki Yang Biadab !

Gambar Pemandu Lelaki Biadap Di Jalan Raya. Facebook page Friends of Barisan Nasional memaparkan gambar seorang pemandu lelaki yang dilihat menjelirkan lidah, meludah cermin kereta dan merosakkan wiper kereta milik seorang pemandu wanita. Sikap kurang ajar lagi biadab ini memang sama dengan kaki buli dan samseng jalan raya. Jika masih ingat kes CDM 21 sebelum […]

More Posts from this Category