Cara Tempah Hotel Online di Booking.Com

Cara Tempah Hotel di Booking.com Yang Bajet, Murah dan Berpatutan. Booking dikenali di seluruh dunia sebagai kaedah tempahan penginapan hotel melalui online yang terbaik di seluruh dunia. Harga yang ditawarkan juga lebih murah daripada yang ditawarkan oleh laman web tempahan yang lain. Jika mahu mendapatkan lebih diskaun, gunalah Booking.com. Dan anda pasti akan berpuas hati. […]

ARTIKEL

Antara Pelacur Dan Perdana Menteri

Jika seorang peliwat mampu menjadi seorang Timbalan Perdana Menteri. Tidak mustahil seorang pelacur mampu menjadi seorang Perdana Menteri di Malaysia. Semua ini mungkin. Jika dulu kita mementingkan siapa yang bakal menjadi ketua, siapa dia, perangainya bagaimana. Perjuangannya. Sikap-sikapnya. Perkataannya. Semua itu menjadi salah satu syarat ketat rakyat sebelum ini untuk mengangkat pemimpin. Tetapi kini, semua […]

Siapakah Sebenarnya Amran Fans? Misteri Yang Terbongkar.

Ramai orang mahu tahu siapakah sebenarnya amran fans? Satu entiti yang tidak dikenali dan menjadi pujaan ramai feisbuukers yang mula menempah nama dengan lawak-lawak so called bijaksana. Apa istimewanya amran fans sehingga menjadi satu fenomena di dunia maya? Anda boleh tahu jika melayari sendiri feisbuuk page beliau di sini. Cuba teka Amran yang mana satu ?. Nak […]

More Posts from this Category

BLOGGER & BLOG

Kaedah Terpantas SEO Terhebat Untuk Blogger Baru.

Assalamualaikum. Entri ini adalah Kaedah Terpantas SEO Terhebat Untuk Blogger Baru. dah lama aku tak menulis tentang tips blogging mahupun tips seo. Kali terakhir aku menulis maybe pada tahun lepas. Selepas itu aku dah tak pernah menulis mengenai tips blogging mahupun seni permainan seo yang aku sendiri cipta. Kali ini aku bermurah hati untuk kongsi […]

Gambar Beramai

#SBBYEOS2015 : Pengumuman Rasmi SBB2015

Pengumuman rasmi pelancaran SBB2015 #BloggerEvent Sepetang Bersama Blogger – YEOS 2015 yang telah di adakan di Hotel Concorde, Shah Alam pada 19 Mei 2015. Acara yang paling di nantikan oleh sebahagian besar blogger Malaysia dan Nusantara. Antara blogger yang hadir ketika majlis hi-tea pelancaran Sepetang Bersama Blogger adalah (aku cakap blogger yang aku kenal sahaja.), […]

More Posts from this Category

Cara Nak Elak Cukai GST Paling Berkesan

Cara nak elak cukai GST ini ramai yang nak tahu. Paling berkesan dan digunakan oleh ramai orang untuk mengelak daripada dikenakan cukai GST. Cara ini sangat popular. Kalau hangpa nak cuba try boleh sahaja. Apa-apapun segala risiko sila tanggung sendiri. Kah kah kah… Begini cara nya…… 1எனக்கு செக்ஸ் ் 3பத்தாண்டுகளுக்கு 1/2முன் நடந்த அனுபவம், முதன் 2முதலாக […]

Kawan Media Sosial? #BloggerTalk

Penting ke tidak kawan media sosial nih? aku sendiri pun tak tahu. tapi sepanjang pengalaman aku dengan dunia media sosial. aku boleh tulis sikit ja. Let’s Begin………. Penting.  1. Sebab apa? Sebab dengan kawan media sosial ni aku boleh luaskan networking aku. boleh jenamakan blog aku. boleh popular dan perkenalkan blog aku kepada orang lain. […]

Datin Azurah Itu Palsu Dan Tak Wujud !

Kisah Palsu Datin Azurah dan Adat Perkahwinan Melaka. Aku sedang mengkaji keyword dalam google trend apabila aku melihat top search breakout sepanjang tujuh hari ini adalah Datin Azurah. Aku sendiri terpanggil untuk tahu siapakah sebenarnya Datin Azurah? Okay, bagi aku Datin Azurah hanyalah rekaan semata-mata. rekaan segelintir orang dan blogger yang suka menyajikan cerita2 sensasi […]

More Posts from this Category