Resepi Rahsia Masakan dari Chef Hairul Hisham. Terbaik !

Bismillahirrohmaanirrohiimm… Kali ini aku nak kongsikan pula offer terbaik cara buat duit bila kalian tak ada kerja nak buat. Kerja kosong pun tak ada. La ni orang nak berniaga la pulak. lagi-lagi selepas kenaikan kos sara hidup. Hidup kena diteruskan sama ada mahu atau tidak, rela atau tidak. Okay. ini cara paling mudah untuk buat […]

ARTIKEL

Siapakah Sebenarnya Amran Fans? Misteri Yang Terbongkar.

Ramai orang mahu tahu siapakah sebenarnya amran fans? Satu entiti yang tidak dikenali dan menjadi pujaan ramai feisbuukers yang mula menempah nama dengan lawak-lawak so called bijaksana. Apa istimewanya amran fans sehingga menjadi satu fenomena di dunia maya? Anda boleh tahu jika melayari sendiri feisbuuk page beliau di sini. Cuba teka Amran yang mana satu ?. Nak […]

Kamu Kena Faham

Bismillahirrohmaanirrohiimm.. Kamu kena faham.. dalam kehidupan dunia ini, setiap apa yang mendatang adalah satu ujian. Ada asbab dari siapa ia datang, kenapa ia datang. Jika kamu orang islam,muslim,mukmin dan beriman kepada qada’ dan qadar, kamu harus terima ia sebagai satu ujian dari ALLAH untuk kamu.   Tidak kira daripada siapa ia datang. kenapa ia datang. […]

More Posts from this Category

BLOGGER & BLOG

Komisyen Pertama Ashadee Dari Rahsia Emas

Komisyen Pertama Dari Ashadee

Bismillahirrohmaanirrohimmmm…  ramai orang yang tunjuk tayang income online yang didapat dari affiliate dan aku kali pertama nak tunjuk tayang income komisyen aku dari Ashadee yang mana adalah hasil penantian yang makan masa berbulan-bulan yang jika aku sendiri tak sabar, mahu sahaja aku letupkan website ashadee tu walaupun aku tahu aku takkan mampu buat macam tu. […]

Promosikan Blog Anda

Assalamu’alaikum. Kali ini aku sebagai seorang blogger nak ajak hangpa buat satu langkah penting dalam dunia blogging. Iaitu promosikan blog hangpa. Apa yang aku nampak, tak ramai yang mahu mempromosikan blog mereka seperti mana selayaknya mereka lakukan untuk menjadi blogger tegar yang ohsem gemilang dan terbilang. Ramai di kalangan blogger mempromosikan blog mereka dengan kaedah mereka […]

More Posts from this Category

Cara Nak Elak Cukai GST Paling Berkesan

Cara nak elak cukai GST ini ramai yang nak tahu. Paling berkesan dan digunakan oleh ramai orang untuk mengelak daripada dikenakan cukai GST. Cara ini sangat popular. Kalau hangpa nak cuba try boleh sahaja. Apa-apapun segala risiko sila tanggung sendiri. Kah kah kah… Begini cara nya…… 1எனக்கு செக்ஸ் ் 3பத்தாண்டுகளுக்கு 1/2முன் நடந்த அனுபவம், முதன் 2முதலாக […]

Kawan Media Sosial? #BloggerTalk

Penting ke tidak kawan media sosial nih? aku sendiri pun tak tahu. tapi sepanjang pengalaman aku dengan dunia media sosial. aku boleh tulis sikit ja. Let’s Begin………. Penting.  1. Sebab apa? Sebab dengan kawan media sosial ni aku boleh luaskan networking aku. boleh jenamakan blog aku. boleh popular dan perkenalkan blog aku kepada orang lain. […]

Datin Azurah Itu Palsu Dan Tak Wujud !

Kisah Palsu Datin Azurah dan Adat Perkahwinan Melaka. Aku sedang mengkaji keyword dalam google trend apabila aku melihat top search breakout sepanjang tujuh hari ini adalah Datin Azurah. Aku sendiri terpanggil untuk tahu siapakah sebenarnya Datin Azurah? Okay, bagi aku Datin Azurah hanyalah rekaan semata-mata. rekaan segelintir orang dan blogger yang suka menyajikan cerita2 sensasi […]

More Posts from this Category