Love Story In Harvard

Apa Yang Menarik di Busan, Korea Selatan?

APA YANG MENARIK DI BUSAN? Sebut sahaja Korea Selatan semua orang kenal. Siapa tak kenal maknanya dia duduk bawah batu. Ok, aku gurau. Jangan marah aaa.. Aku sendiri tahu pasal Korea walaupun aku tak pernah pun pergi sana (hakikatnya aku tak pernah pergi tempat lebih jauh dari Pulau Sumatera dan Pulau Borneo. Kiranya aku ini […]

ARTIKEL

10646690_1502826803305794_693680196592854106_n

Affiliate Bukan Blogger !

Ramai orang tayang duit dalam blog depa especially tentang affiliates. Sebenarnya bagi aku orang yang berkecimpung dalam bidang affiliates ini bukanlah blogger. Mereka bagi aku hanyalah orang yang bekerja tapi menggunakan platform blog sebagai salah satu dari cara mereka mendapat hasil. Tak ada apa beza sangat pun dengan Offline Marketing. cumanya Affiliate ini mereka jual […]

wpid-20140617_185033.jpg

Antara Ibu, Anak Dan Keyboard Warrior

Gemparlah akan seluruh warga jelata apakala cerita tertebar swluruhnya di jagat raya. Akan kedapatan seorang anak kurang upaya  yang di abaikan oleh bunda. Maka menjadi pahlawan herolah sekalian penghuni dunia maya. Buat kesekian kalinya. Alah bisa tegal biasa katanya. Anak yang terabai. Tanpa diberi ruang makan dan minum. Tanpa mampu urus diri. Tanpa punya kental […]

More Posts from this Category

BLOGGER & BLOG

10646690_1502826803305794_693680196592854106_n

Affiliate Bukan Blogger !

Ramai orang tayang duit dalam blog depa especially tentang affiliates. Sebenarnya bagi aku orang yang berkecimpung dalam bidang affiliates ini bukanlah blogger. Mereka bagi aku hanyalah orang yang bekerja tapi menggunakan platform blog sebagai salah satu dari cara mereka mendapat hasil. Tak ada apa beza sangat pun dengan Offline Marketing. cumanya Affiliate ini mereka jual […]

Macam mana nak dapatkan top komentator

Sesekali Nak Juga Berkomen Kuasa Kuda

Assalamu’alaikum. Tajuk memang kena dengan isi entri yang aku nak taip ni. Bukan semata-mata nak bagi tajuk gempak sehingga hilang arah tujuan entri. Komen Kuasa Kuda bukan selalu aku buat. Tetapi bila aku buat, ia bagaikan satu kelajuan yang tak mampu dihentikan sehinggalah aku rasa penat dan bosan. Menaip, bukan susah pun, Tips dan teknik […]

More Posts from this Category

Karam Singh Belum Mati. Karpal Singh Yang Mati.

Karam Sing Walia bukan Karpal Singh Yang Mati Dalam Kemalangan ! Ramai orang salah faham tentang mana satu orang yang mati dalam kemalangan tempoh hari. Karpal Singh Ahli Politik ataupun Karam Singh Walia , wartawan berita TV3 Malaysia. Untuk tak menghampakan sini saya beritahu, Karpal Singh Ahli Politik yang mati dalam kemalangan. Bukan Karam Singh […]

kapal

Terkini! Karpal Singh Mati Kemalangan !

GAMBAR KARPAL SINGH MATI KEMALANGAN . Ahli Parlimen Gelugor dan peguam kanan, Karpal Singh @KarpalSinghDAP serta pembantunya meninggal dunia dalam kemalangan jalan raya di KM 301.6U (Kawasan Gua Tempurung ) Lebuhraya Utara Selatan awal pagi tadi. Report Polis :: 17/4/2014 l/k jam 0100hrs d km 301.6U (Kawasan Gua Tempurung ) 1 kmlg maut melibatkan 1 […]

wardina kutuk ustaz don

Isu Ustaz Don Dan Kritikan Wardina.

ISU WARDINA MINTA JABATAN AGAMA SIASAT USTAZ DON. Maka bergemparlah dunia maya dan nyata tentang kisah seorang bekas artis yang bertaubat dan kembali ke pangkal jalan menegur dan meminta jabatan agama menyiasat seorang penceramah yang juga personaliti tv yang dikatakan tidak membuat rujukan sebelum memberikan ceramah. Personaliti Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot atau lebih dikenali sebagai […]

More Posts from this Category